Vraag & Antwoord

Wat maakt Slim Meals zo bijzonder?

De Slim Meals Pasta, Rijst en Noodles en bevatten slechts 7 kcal per 100 gram. Dat is ongeveer dan 95% minder dan normale pasta, rijst en noodles, die ongeveer 150 kcal per 100 gram bevatten. Daarmee heeft Slim Meals de pasta, rijst en noodles met het laagste caloriegehalte!

Slim Meals is gemaakt van Glucomannan, een plantaardige vezel uit de Konjac plant. Glucomannan is in verschillende opzichten goed voor de gezondheid; Het helpt bij het afvallen en gewichtsbeheersing, heeft een positief effect op het cholesterolgehalte en is geheel gluten-, suiker- en vetvrij.

Daarom is Slim Meals geschikt voor elke voeding, elk moment en iedereen!

Is Slim Meals 100% natuurlijk en gezond?

Slim Meals is 100% natuurlijk en veilig. De Slim Meals Pasta, Rijst en Noodles bestaan volledig uit glucomannen. Van glucomannen is aangetoond dat het helpt bij het afvallen en gezond is voor uw lichaam. Daarnaast houdt het tot 4 uur verzadigd en is het goed voor de cholesterol.

Help Slim Meals bij het afvallen?

Het is wetenschappelijk aangetoond dat glucomannan het cholosterolgehalte verlaagt en de vetverbranding stimuleert. Bekende dokters zoals dr. Oz raden het daarom ook aan voor mensen met een overgewicht.

Waar komt de sterke geur uit het zakje vandaan?

De natuurlijke lucht van de Konjac plant is sterk. De sterke geur laat zien dat het 100% natuurlijk is! De geur verdwijnt vanzelf wanneer de producten worden afgespoeld onder de kraan.